Τηλ. Επικοινωνίας

+30697 66 75 278

Email

info@evageliakouloglou.eu

Αμπελόκηποι (Μετρό Πανόρμου)

Δευ-Σαβ

Ο Ωτοβελονισμός είναι μια θεραπευτική μέθοδος, που ανακαλύφθηκε στην Γαλλία από τον Dr. P. Nogier την δεκαετία του 1950 και  χρησιμοποιεί το πτερύγιο του αυτιού  για την διάγνωση και τη θεραπεία διάφορων ασθενειών που αφορούν ολόκληρο τον οργανισμό.

Το αυτί διαθέτει ένα τεράστιο πλήθος νευρικών απολήξεων και υποδοχέων και πολλαπλές νευρικές συνδέσεις με το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα.  Η δυναμική του ωτοβελονισμού είναι αποτελεσματική σε ένα ευρύ φάσμα δυσλειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού προσφέροντας μυοχαλαρωτική, αντικαταθλιπτική, αντιφλεγμονώδη και ρυθμιστική δράση.   

Βοηθά σε:

  • Πολύ καλή απόκριση σε οξείες καταστάσεις και κυρίως στους  μυοσκελετικούς πόνους.
  • Εξαιρετικά αποτελεσματικός στην προσπάθεια απεξάρτησης ουσιών (κάπνισμα, αλκοόλ, κ.α.)    και έλεγχος της όρεξης (βουλιμία και παχυσαρκία).
  • Εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις άγχους (stress) και αϋπνίας.
  • Συνεχιζόμενο θεραπευτικό αποτέλεσμα του βελονισμού ακόμα και όταν ο ασθενής βρίσκεται στο  χώρο του και στα μεσοδιαστήματα τον θεραπευτικών του συνεδρίων.

Γρήγορη , εύκολη και άμεση τεχνική!!!

Ο ωτοβελονισμός δεν έχει παρενέργειες γιατί η δράση του είναι ρυθμιστική και εξισορροπιστική. Τα ειδικά αυτοκόλλητα μένουν για μία εβδομάδα στο αυτί. Σε κάθε επίσκεψη τοποθετούνται ξανά καινούρια αυτοκόλλητα, συνήθως σε διαφορετικά σημεία, ανάλογα με το πρωτόκολλο που ακολουθείτε. 

Συνδυάζεται με Σιάτσου και βελονισμό για καλύτερα αποτελέσματα!!!