Τηλ. Επικοινωνίας

+697-667-5278

Email

zenshiatsu.gr@gmail.com

10:00 - 19:00

Δευ-Σαβ

Το μασάζ με τις βεντούζες  είναι μια μέθοδος όπου ένα δοχείο (πλαστικό, γυάλινο, από μπαμπού κ.α) εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος. Δημιουργεί τοπική συμφόρηση, τραβώντας τους ιστούς που βρίσκονται κάτω από το δοχείο προς τα έξω και έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το 1950, η κλινική αποτελεσματικότητα της θεραπείας με βεντούζες επιβεβαιώθηκε από μια μεικτή Κινεζική και Σοβιετική επιτροπή και επίσημα πια εντάχθηκε στο θεραπευτικό πρόγραμμα των νοσοκομείων όλης της Κίνας.

Θερμαίνει τους μεσημβρινούς. Επιφέρει την ομαλή κυκλοφορία της ενέργειας και του αίματος. Προλαμβάνει την εμφάνιση ασθενειών και διατηρεί την υγεία.

Η θερμοθεραπεία με μόξα είναι μια από τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η Π.Κ.Ι. εδώ και 2000 χρόνια.
Η μόξα είναι συνδυασμός βοτάνων με κύριο την Αψιθιά (Artemisia Vulgaris) και υπάρχει σε μορφή στικ, σε αυτοκόλλητα και χύμα.
Παρόλο που η θεραπεία με μόξα είναι απόλυτα ασφαλής, δεν είναι μία θεραπεία που συνίσταται για όλους. Ο ειδικός θα πρέπει να διαγνώσει στάση ή κρύο στον ασθενή προκειμένου να κάνει χρήση*. Σε περιπτώσεις όπου ο ασθενής διαγνωστεί με πάρα πολλή θερμότητα δεν θα πρέπει να γίνεται χρήση, καθώς σε αυτή την περίπτωση έχουμε αύξηση των συμπτωμάτων.

*Στάση – κρύο – θερμότητα ορολογία της Π.Κ.Ι.Βοηθά σε:
Κρύωμα – γρίπη, ψύξη. Αρθρίτιδες.
Οσφυαλγία. Επιγαστρικό πόνο.
«Σφιξίματα» σε όλο το σώμα (άσκηση, κακή στάση σώματος, στρες).1
Καλώς ήρθατε στην σελίδα μου! Πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω?
Powered by
Παρακαλώ περιμένετε....

Εγγραφή στο Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να ενημερώνεστε κάθε μήνα για σεμινάρια και προσφορές.