Τηλ. Επικοινωνίας

+30697 66 75 278

Email

info@evageliakouloglou.eu

Αμπελόκηποι (Μετρό Πανόρμου)

Δευ-Σαβ

Η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα της με την πάροδο του χρόνου. Η ανανέωση των κυττάρων γίνεται όλο και με πιο αργό ρυθμό. Μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου, οι βαθύτερες στιβάδες χάνουν την πυκνότητα τους και η επιδερμίδα την σφριγηλότητά της.

Η εισχώρηση πολύ λεπτών και μικρών βελονών στο δέρμα και το μασάζ (με βεντούζες από καουτσούκ και με τα χέρια) αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα το δέρμα να τρέφεται, να οξυγονώνεται και να ενυδατώνεται από μέσα προς τα έξω.

Όταν αυξάνεται η κυκλοφορία, αυξάνεται και η παραγωγή κολλαγόνου η οποία κάνει το δέρμα πιο ελαστικό συμβάλλοντας στην κάλυψη και στο γέμισμα των ρυτίδων.

Μελέτη του Journal of Clinical Acupuncture αναφέρει ότι σε 300 περιπτώσεις που αντιμετωπίστηκαν με βελονισμό προσώπου το 98% είχε επιτυχή και διαρκή αποτελέσματα.

Θα ήταν σωστό να πούμε ότι ο αισθητικός βελονισμός δεν αντικαθιστά την επεμβατική πλαστική χειρουργική όταν υπάρχει ανάγκη για διόρθωση σοβαρών καταστάσεων. Είναι όμως μια καλή, εναλλακτική αλλά και συμπληρωματική σε άλλες τεχνικές, αγωγή φυσικού τρόπου αντιμετώπισης της φυσιολογικής ωρίμανσης του δέρματος.

Δεν έχει επιπλοκές – Δε χρειάζεται χρόνος αποκατάστασης.
Δεν απαιτεί ενέσεις και φάρμακα.
Με μια φυσική διαδικασία βελτιώνεται η εικόνα σας χωρίς καμία παραμόρφωση.


Μια ολοκληρωμένη σειρά αποτελείται από 10 συνεδρίες σε μεσοδιάστημα 3 μηνών για καλύτερα αποτελέσματα.

Εξαφάνιση των λεπτών ρυτίδων και μείωση των βαθύτερων.
Ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου.
Μείωση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος κάτω από τα μάτια.
Βελτίωση της υφής του δέρματος.
Λάμψη και αναζωογόνηση του προσώπου.

Αντενδείξεις:
Πρόσφατη θεραπεία (εντός 6μήνου) με ενέσιμα προϊόντα στο πρόσωπο.